Servicii

S.C. Total D Actual S.R.L. oferă servicii profesionale de Dezinsecție, Dezinfecție si Deratizare, atât în jud. Constanța, cât și în județele limitrofe (Tulcea, Ialomița, Călărași, Brăila, Galați).

Prin dezinsecție se urmărește prevenirea apariției sau combaterea tuturor insectelor (gândaci, muște, țânțari, paianjeni, purici, căpușe etc), fără a afecta în vreun fel oamenii sau animalele de companie. În acest sens recomandăm aerisirea corespunzătoare în locațiile în care s-au efectuat lucrări de dezinsecție.

Prin deratizare se urmărește prevenirea apariției sau combaterea rozătoarelor (șoareci, șobolani etc). În acest scop putem folosi capcane cu lipici sau stații de intoxicare, acestea nepermițând accesul copiilor sau al altor animale (câini, pisici etc).

Dezinfecția este acțiunea de igienizare ce urmărește distrugerea în mediul fizic înconjurător a formelor vegetative ale microorganismelor, cu scopul prevenirii și combaterii infecțiilor și bolilor transmisibile, atât la om, cât și la animale.